بسیاری از مردم بدنبال ایجاد تحول در روشهای تدریس هستند. اما یافتن روشهای جایگزین که کارآمد هم باشد کار ساده ای نیست. در این گزارش «جهان آموزش» به سراغ آموزگارانی می رویم که روشهای تدریس نوینی را بکار می گیرند.
درباره اینکه کدام روش تدریس موثرتر است، بحثهای زیادی وجود دارد. با اینحال اکثر کارشناسان در یک مورد اتفاق نظر دارند: نیاز به نوآوری و خلاقیت در کلاسهای درس هست. در این گزارش دو معلم را ملاقات می کنیم که در شیوه تدریس شان دست به سنت شکنی زده اند.
حنان حروب، برنده جایزه یک میلیون دلاری «بهترین معلم دنیا» توجه بسیاری از کارشناسان دنیای آموزش و پرورش را به خود جلب کرده است. روش تدریس حنان برای کودکان فلسطینی که دچار آسیبهای روحی هستند امروز الگویی برای بسیاری از آموزگاران است.
چوب پنبه در واقع نام یک محصول است که دارای ریشه گیاهی بوده و ازلایه بیرونی یا به اصطلاح قسمت های مرده بعضی از درختان مانند بلوط تهیه می شود که بافت آن از لحاظ تراکم دارای درجه های مختلفی می باشد .
صنعت چوب پنبه به عنوان صنعت دوستدار محیط زیست شناخته میشود . چرا که دارای عمر چرخه بازیافت ناچیز است . همچنین جنگلهای چوب پنبه ، از بیابان زایی جلوگیری نموده و محل زندگی جانوران کمیاب و در معرض خطر است .
در گذشته در کنار چخماق برای روشن کردن آتش استفاده میشد . بعدها در قطعات استوانهای شکل بریده و برای مسدود کردن درب بطری و شیشه استفاده گردید . از دیگر کاربردهای چوب پنبه ، صنایع تولید آلات موسیقی ،نمای برخی ساختمانها ، صنایع ورزشی (بیسبال) و حتی تمبر پستی است . چوب پنبه در هنر نیز کاربرد دارد .
می خواهیم روش ساخت یک آدمک جادویی منحصر به فرد را آموزش دهیم . آدمک ما ظاهری خیلی ساده ای دارد و به راحتی می توان آن را در مدرسه یا خانه ساخت .
آدمک جادوئی بر خلاف ظاهر ساده اش ، کارهای خارق العاده ای انجام می دهد . به راحتی روی دستش می ایستد ، وقتی آن را روی کمر می خوابانیم و به حالت نیم خیز در می آید .
و عجیب تر اینکه اگر دماغ آدمک را روی میله یا انگشت قرار دهیم مانند الاکنگ پایین و بالا رفته و می چرخد ، بدون اینکه تعادلش به هم بخورد .
در ساخت این آدمک لوازم خیلی ساده ای به کار رفته و خبری از باطری و موتور الکتریکی در آن نیست .
در این قسمت یک مجموعه کامل از روش ها و الگوهای تدریس آورده شده است . این مجموعه شامل دو تحقیق بوده و جمعا دارای 28 صفحه می باشد ( این تحقیق ها در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد )
عنوان تحقیق اول ، روش های تدریس بوده و شامل 10 صفحه می باشد . در این تحقیق روش های تاریخی و روشهای جدید تدریس بیان شده است .
برخی از روشهای که در تحقیق مذکور ذکر شده است عبارتند از : روش ایفای نقش ، روش حل مسئله ، روش بحث گروهی ، روش بدیعه پردازی و ...
عنوان تحقیق دوم روش ها و الگوهای تدریس بوده و شامل 18 صفحه می باشد . در ابتدای این تحقیق به صورت اصولی روش تدریس تعریف شده ، سپس روشهای مختلف تدریس ذکر شده است .
میلیون ها سال پیش دایناسورها در کره خاکی زندگی می کردند و اکنون نسل آنها منقرض شده و فقط فسیل آنها به جا مانده است .
دانشمندان با مطالعه فسیل ها به خصوصیات حیوانات منقرض شده پی می برند . برای درک بهتر این موضوع لازم است بیشتر با فسیل ها آشنا شویم .
در این قسمت یک تحقیق با موضوع فسیل ( یا به عبارتی سنگواره ) آورده ایم . با مطالعه این تحقیق با فسیل ها و کاربرد آنها آشنا خواهید شد .
این تحقیق شامل 9 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن توسط دیگران وجود دارد .