از زمان های قدیم پیاز به عنوان یک خوراکی شفا بخش شهرت داشته است . ولی برخی افراد به خاطر تندی پیاز یا بوی آن از خوردنش اجتناب میکنند . اگر بدانید خوردن پیاز چقدر خاصیت دارد هیچ گاه آن را ترک نخواهید کرد .
تا به حال شده که شب دچار بی خوابی شوید ؟ خوردن مقداری پیاز بهترین راه بی خوابی است . اگر یک زنبور عسل شما را نیش زد چه می کنید ؟ شاید ندانید یکی از بهترین راه درمان نیش زنبور مالیدن آب پیاز روی جای نیش است .
پیاز خواص فراوانی دارد علاوه بر اینکه پیاز به عنوان یک طعم دهنده برای غذا کاربرد دارد ؛ به عنوان یکی اشتها آور خوب هم شناخته می شود .
مواردی که گفته شد جزء خواص عمومی پیاز بوده که همگان از آن با اطلاع هستند. ولی پیاز خواص بسیار زیادی دارد و می توان به کمک آن خیلی از بیماریها را بهبود بخشید .
بارها شده است که بوی بدی به مشام مان رسیده و حالمان را به هم زده است . به محض اینکه بوی نامطبوعی را حس کنیم فورا دماغمان را گرفته و آن محل را ترک می کنیم .
ولی اگر مجبور باشیم زمان زیادی در آن مکان حضور داشته باشیم چه کاری باید انجام دهیم تا بوی بد را از بین ببریم ؟
در اینجا ما ترفندهای از بین بردن بوهای مختلف و رفع بوهای نامطبوع را جمع آوری کرده و آنها را به صورت دو فایل مجزا آورده ایم .
این فایل ها جمعا دارای 17 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آنها وجود دارد.
فایل اول شامل 10 صفحه بوده و در آن ، ترفندهای ساده برای از بین بردن بوهای بد بیان شده است.
وی با تاکید بر خاصیت آنتی بیوتیکی بوی پیاز و سیر افزود: مصرف این سبزیجات باعث ایجاد بوی نامطبوع در دهان، ریه و منافذ پوست می شود، اما سیر و پیاز به دلیل خواص متعدد دارویی موجود در آنها نباید از برنامه غذایی حذف شوند.
از طرفی دانستن این نکته خالی از لطف نیست که بلعیدن، تفت دادن و استفاده آب پز از این سبزیجات بوی نامطبوع آن ها را به حداقل می رساند.
عظمایی در خصوص سایر عوامل ایجاد بوی بد دهان تصریح کرد:
چگونه قارچ سمی را از قارچ خوراکی تشخیص دهیم؟ خیلی ساده باید پاسخ دهیم که چنین امری ممکن نیست. هیچ روش آزمایشی برای تشخیص قارچ سمی وجود ندارد مگر اینکه انواع مختلف قارچ را بشناسید و از مصرف و حتی دست زدن به آنها بهشدت پرهیز کنید.
با این مقدمه از شما دعوت میکنیم تا در ادامه با قارچهای سمی و خطرناک جهان که باید بشدت از آنها دوری کنید، آشنا شوید.
1- قارچهای آگاریک (Agarics)
تمامی قارچهای خوراکی خانوادهی آگاریک (قارچهای کلاهکدار) دارای تیغههای پره مانند به رنگهای صورتی، قهوهای یا سیاه در زیر کلاهک، یک کلاهک سفید و ساقه تنومند و چاق هستند.
نمونههای سمی این قارچها هم شبیه انواع خوراکی هستند. برای اینکه بتوانید نوع سمی و خوراکی را از هم تشخیص دهید، پس از اطمینان از آگاریک بودن قارچ، آن را بو کنید. نوع خوراکی باید بوی قارچ بدهد. البته برخی از آنها تهبوی بادام یا رازیانه هم دارند.